Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Hvordan bestille time?

Vi tar i mot pasienter etter henvisning fra annen lege. Rutineundersøkelser som f.eks. celleprøver er ikke regnet som en spesialistundersøkelse og skal tas hos fastlege.

Henvisning kan leveres personlig, sendes i post eller sendes elektronisk direkte fra din lege.

Du trenger ikke ny henvisning hvis du har avtale om kontroll.

Det kan ofte være lettest å nå oss via e-post eller SMS. Av personvernhensyn ønsker vi ikke å svare med e-post. Husk å oppgi navn, fødselsdato og et telefonnummer der vi kan nå deg når du ønsker tilbakemelding.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send SSS + navnet ditt og fødselsdato med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Du kan også sende oss en epost utenom åpningstid til post@sandspes.no.
Dette må skje senest en arbeidsdag før konsultasjonen skal finne sted. Ellers blir du belastet for timen.

Rutiner ved innsetting av spiral

Det beste for deg som pasient er at spiral innsettes mellom 5-7 menstruasjonsdag. Når du henvender deg for time, så er det da ønskelig å vite når 1. menstrasjonsdag er, slik at legen kan gi deg time på riktig tidspukt.

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

De fleste faste medisiner kan og skal skrives ut av fastlegen. Hvis du skal ha resepter fra oss, så kan du ringe, sende sms (som tidligere beskrevet), eller e-post. Vi sender da e-resept så du kan hente medisiner på det apotek du måtte ønske.